LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PUMA BASKET HEART OCH SVART SPETS – I WISH 11 & 12/12

Puma Basket Heart. Något säger mig att det här är vårens It-sko. Jag har sett den passera på ett fåtal fötter på instagram och de placeringar som Puma vakt att göra säger mig att de har något i görningen.

“Ända sedan jag gav bort mina vita Stan Smiths till min yngsta så har jag varit helt “vita sneakers lös” och det är faktiskt något som fattas mig. När jag häromsistens skulle köpa mig ettpar nya vita sneaker så blev det ett par svarta, igen, så alla outfits som behöver en vit sneaker är liksom omöjliga att få till. Därav har de en given plats på min önskelista tillsammans med helst en lågt skuren svart spets-bh från Heidi Klum Intimates liknande den här” 

 

HEIDI KLUM

 

puma Basket

 

Vita sneakers, Puma Basket Heart, står absolut högst upp på listan över de mest åtråvärda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *