QUICKFIX I DUSCHEN

quickfix lumene st tropez

 

Ibland har man bra 5 minuter men 5 minuter kommer man långt med. Jag har provat två Quickfix produkter, en brun utan sol produkt för kroppen och en ansiktsmask.

St Tropez  har verkligen en produkt som passar mig. In Shower; Tänk Bus-bränna på 3 minuter i duschen som du bygger upp gradvis.
Applicera på renhy och låt sitta 3 minuter skölj sedan av och upprepa varje dag tills du är nöjd med hudtonen. När du är nöjt fortsätter du ett par dagar i veckan bara för att behålla färgen. Snabbt och enkelt, en riktig Quickfix, även om 3 minuter ändå kändes ganska länge och man hann bli ganska kall. För att få ut extra mycket av tiden kan man ju alltid lägga i en hårmask innan, så hinner den sitta nära 5 minuter innan du äntligen får sätta på duschen igen. Finns i butik men kommer under våren också komma i en mörkare nyans.

Ansiktsmasken däremot är Quickfixernas Quickfix. Att applicera Lumene Glow Reveal i ansiktet med cirkulerande rörelser och låta sitta 60 sekunder =1 minut och 15 sek.  Lumene Glow Reveal 60 Second Facial exfolierar, djuprengör med kaolinlera och ger lyster till huden tack vare extrakt från blåbär, hjortron och havtorn. En lätt peeling för ansiktet som ger lyster och piggar upp, funkar lika bra på morgonen som på kvällen för just den här kan man använda dagligen. Jag hade turen att få prova en av de allra första exemplaren, just den här har tom svetsats ihop för hand, men den kommer finnas fabriks-svetsad i butik till mitten av maj.

Nu ser jag fram emot att se vilken effekt de ger efter en vecka eller två.

.

Written By
More from Tove Castor

Jotun Lady – Färg och frukost

Ny vecka, nya utmaningar! Idag har det varit en sådan där dynamisk...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *