BEAUTY - TOVE CASTOR

Hudvård från Moroccan Oil

frukost med moroccan oil hudvård

 

Med en fantastisk frukost uppe på Terassen på Miss Clara Hotel så kan jag gärna börja varje morgon. Den här morgonen var det en nyhet från Moroccan Oil som skulle visas, nämligen hudvård. Hudvård från ett ironiskt hårvårdsmärke? Iden skall ha fötts i och med att många berättade hur de använde hårvårddsprodukterna även på kroppen och hur bra de var för huden och vem kan inte låta bli att svara på det. De nyheter som kommer är tvålar, scrub, oljor, handkräm och lotion i tre doftserier. En med ”original doften” en med doft av apelsin och en med doft av ros. Just de två sistnämnda väckte så starka barndomsminnen hos mig, det var dofter som jag kommer ihåg från min farmor, från samlingen av figurtvålar jag hade som liten och det är positiva barndomsminnen. Allt går i cykler, även dofter. 

  

 

Nu låter det nästan som jag är sponsrad av Moroccan Oil men så är tyvärr inte. Däremot fick jag med mig en del produkter hem att prova på bl.a en lotion/butter för varje doft och två olika oljor, jag som just nu är nära på oljeberoende ser så klart fram emot att testa och se hur de beter sig. Produkterna innehåller en blandning av olika oljor som agerar olika på huden, det är antioxidantrika oljor som  argan, oliv, garnatäppel och avocadoolja i kombination med shea-, kakao- och tex  mangosmör som ger näring och gör huden mjuk. Just skiftet mellan årstiderna och framförallt höst och vinter är de perioder som jag verkligen behöver smörja in mig för att inte huden skall bli sträv och narig. Nu kommer jag slippa det i år. Hurra för det!

 

  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.