Reva – Wishes do come true!

IMG_1356

I början av januari gjorde jag ett inlägg i kategorin I wish. Det gällde en Reva Bomberjacka från Carin Wester som helt enkelt var slutsåld överallt. Den hade till och med gått på rea men jag agerade för sent.   Men ibland är saker ment to be. Jag fick ett svar på mitt inlägg som resulterade i att jackan nu är min and I love it! Just nu känner jag mig oerhört inspirerad att köpa mer second hand och vintage. Mig veterligen är det först vintage om det är en märkesvara och den är från 70-talet och bakåt. Vintage innebär bra kvalitet på både tyg och sömnad och är mer att jämföra med ett årgångsvin. Så just denna jacka blir vintage först om 40 år om jag vårdar den ömt. Idag är den second hand men det är ur hållbarhetssynpunkt lika värdefullt för det, plus att jag idag har den jacka jag verkligen vill ha. Köpet inspirerade mig också till att göra en fösta rensning i min egen garderob och sätta ut till försäljning. Ni hittar min bloppis HÄR. Jag känner mig nästan lika nöjd över att en av mina jackor i veckan gjorde någon annan lycklig. Win Win och TACK Linda för att du svarade på mitt inlägg!

IMG_1357 IMG_1359

Written By
More from Tove Castor

Snabblunch på K25

  K25 – Det är ofta där vi hamnar. Snabbmat när den...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *