VISUALISTERNA

Vinn kalsonger från Mounk!

91087-b09e06ad423344cab366f03be0aaa781

Nu kan du vinna ett par kalsonger från Mounk of Sweden! Allt du behöver göra är att lämna en motivering i kommentarsfältet. Jag vill veta varför just du vill vinna och vad du tycker är allra bäst med Mounk.

Jag stänger tävlingen redan tisdag 10/2 klockan 14. Allt för att jag skall hinna skicka priset innan Alla Hjärtans Dag!

Modellen ni kan vinna heter Buck och är i stl. M. Läs mer om Mounk i mitt tidigare inlägg. Det här är en produkt jag verkligen tror på!

Vill ni försäkra er om att inte missa årets mest godhjärtade Alla Hjärtans Dag present kan ni givetvis klicka in och köpa ett par för säkerhetskull. Ni hittar dem här.

10835253_440887292725569_6955883611760488753_o

22 kommentarer

 • Mattias

  Heeej! Jag vill vinna kallingarna för att jag tycker dem var väldigt snygga. Jag kan inte så mycket om märket, faktum nästan ingenting… Men jag vill bilda mig en uppfattning^_^ Dessutom lovar jag att ta en bild i bara kalsongerna om jag vinner, haha!
  //Kangaroo

 • Em

  MEN vilken bra och hållbar produkt! Framtiden är här! Utser mig härmed till frivillig Mounkambassadör. (Och det är också min motivering till varför jag borde vinna.)
  Peace

 • Millah

  Å jag är absolut med och tävlar då jag skulle vilja överraska karl som är i behov av ett par snygga kalsonger. Kanske han skulle kasta dom där trasiga som har gjort sitt! Hoppas på tur

 • Åsa H

  Här har jag missat nåt,
  men den som väntar på nåt gott …
  Klart jag mannen min vill prova,
  kalsongerna eller så fortsätter jag bara sova !

 • Anna-Märta Stålnäve

  Hade velat ge min sambo ett par på alla hjärtans. Han tränar väldigt mkt och bambuns fukttransporterande, antibakteriella och odörminskande egenskaper låter ju som drömmen för en tjej med en hårt tränande karl! Svettiga kallingar i bomull är inte mysigt alls!

 • Maria Karlsson

  Tycket det är ett kreativt och nyskapande företag som kommer med en supersmart produkt och möjligheten att hitta ett miljövänligare alternativ! Hoppas få möjligheten att ge dessa till min pojkvän, ett par snygga kalsonger med hög standard. Sen måste jag säga att jag själv är väldigt nyfiken på hur detta tyg känns när det är gjort av bambu 😀

  kram, Maria

 • Ulrika Tell

  Hej,
  Jag vill att min man ska få känna sig lite extra lyxig med dessa snygga kalsonger som är gjorda av bambu. Då han har ställt upp extra mycket hemma den senaste tiden. Tycker att hela idén att kalsongerna gjorda av bambu är så häftigt. Och hela förpackningen är såå snygg. Kommer han att gulla dem så blir det absolut mer inköp på mounk kalsonger.
  /Ulrika

 • Lydia Sleyman

  Jag skulle vilja vinna för att ge en gåva till min fina make, tycker att de är så snygga. Det bästa med dom är att de är gjorda av bambu, av bra kvalité.

 • Ullrika

  Jag vill ge kalsongerna till min sambo, jag vet inget om märket, men läste att de var väldigt mjuka och sköna. Det skulle vara perfekt, han är väldigt petig med att det får inte vara några hårda sömmar!! Sen var de ju väldigt snygga!!

 • Ullan

  Utslitna Y-fronts med älgar och ”tre kronor” är ingen hit. Här behövs kallingar av modernare snitt. I ett par Mounks i supersnygg färg och läcker modell tar jag mig gärna en smygtitt 😉

 • Emma o

  Eftersom jag alltid är ute i sista minuten med presenter så skulle ju dessa sitta fint till sambon. Det bästa med kalsongerna är ju innehållet

 • Malin Svensk Björck

  Hej!
  Förutom att dom gör snygga kalsonger som skulle göra min man ännu mer lockande, så gillar jag bambu. Har underkläder själv i det och skulle gärna byta ut alla underkläder till såna i bambu. Vill ge min fantastiska man chansen att få testa också 🙂
  Så som han sliter med jobb, träning, hem och hundar samt en handikappad och kroniskt sjuk fru, kan han både behöva och förtjäna dessa ♡
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 • Linnea Borg

  Jag hoppas ha turen med mig då jag väldigt gärna skulle se dessa på min karl:) Det bästa med Mounk är att de är snälla mot moder jorden då de väljer att tillverka underkläder i bambu.

 • Jessica Hellström

  Jag använder trosor i materialet bambu och tycker det är fantastiskt skönt, självklart vill jag uppvakta mannen i huset med ett par riktigt sköna kalsonger som han kan ha oavsett dag och aktivitet. Ett stort plus får de härliga färgerna som man blir glad av att se och bära.

 • Sofia Jonsson

  Häftigt! Kände inte till detta märke innan men har nu läst på lite.. Tyget är 1) Termoreglerande 2) Absorberande 3) Antibakteriell och odörresistent 4) Ultra mjuk och sist men inte minst 5) skulle vara SUPERsnygga på min pojkvän! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.