serenity indiska stylist tove castor
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

SERENITY BY INDISKA – NYTT I PORTFOLIO

Jag älskar att jobba i studio. Det är något visst med den fotografiska bilden, tänk om jag under gymnasiet då jag ville bli modefotograf haft lite mer insikt i branschen. Då hade jag inte tvekat. Sjävklart är visningar också speciella att jobba med. Det är en annan nerv, en annan förväntan och ett helt annat tempo. Men att jobba i studio. man är ett team, man får vara petig, man får vara perfektionist och jag får jobba med uttryck. I love it! Jag har lite nytt i min Portfolio som jag ännu inte lagt ut – Styling av Lookbook för Serenity by Indiska.

 

serenity indiska stylist tove castor April  

serenity indiska stylist tove castor Maj  

serenity indiska stylist tove castor Juni  

 

Foto: Peter Edqvist Styling: Tove Castor Mua: Elin Svensson (Vilket år som helst ska jag få upp min portfolio i sin helhet här på Visualisterna – Promise)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.