FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HÖSTENS BEIGA OCH KAMELFÄRGADE KAPPOR

Den här hösten är den förra lik och jag har längtat hela sommaren efter mina kappor. Lager på lager och längden på kappan som binder ihop över och underdelen på att bra sätt. Kappan är min favorit sedan många år tillbaka och  Den kamelfärgade kappan var ett av mina mest lästa inlägg förra hösten och är även ett av de mest lästa inläggen de senaste veckorna. 

Förra hösten listade jag mina favoriter och eftersom de inte längre finns i butik (bortsätt från Morris och Rodebjerkappan som jag är lika förtjust i i år) så tycker jag att det är dags för en uppdatering. Nya tips på bra köp. Själv kommer jag fortsätta leva i min Stylein-kappa som jag investerade i förra året så de här shoppingtipsen, de är det Er som fortfarande letar.

Den är alltid lika aktuell och här kommer mina kamelfärgade/beiga favoriter den här hösten men med ett inslag av en liten rosa karamell!

 

beige kappa filippak

Beige kappa FilippaK

 

rosa kappa ganni

Rosa kappa Ganni

 

kamelfärgad väst rodebjer

 

Kamelfärgad väst Rodebjer

 

 

beige kappa rodebjer

 

Beige kappa Rodebjer

 

kamelfärgad oversized kappa other stories

Kamelfärgad oversized kappa &Other Stories

 

kamelfärgad kappa morris lady

Kamelfärgad kappa Morris Lady

 

Jag gillar dem allihopa, Filippas tidlösa modell som också är i så bra kvalitet, den trendiga västen från Rodebjer och den oversized från &Other Stories som inte blir lika prydlig. Dem kan man äga alla te utan att de konkurrerar med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.