VINTAGE LEVIS – NEW IN

vintage levis

Levis får med fördel vara vintage, vintage är det nya svarta kan man säga. Vintage är både sustainable och trendigt. Det ger en extra dimension när något nötts och slitits, speciellt när det kommer till denim. Ett par klassiska 501 i shortsform kommer tillhöra min uniform i sommar. Allra trendigast är att styla dem med långärmat så låt din tank top ligga kvar hemma. Jag kommer bära mina med lätt uppknäppt skjorta, svart och vit, randiga tröjor, instoppad t-shirt eller collegtröjan. Någon av dessa tillsammans med favoritaccessoarer och allt från klackar till tofflor och snygga solisar till.

 

vintage levis

vintage levis

 

Just den klassiska 501 var en personlig redan högstadiet, 90-talets it-byxa och mest åtråvärda modell, utan stretch och med knapparna som bara återfinns i originalgylfen. Idag köper vi dem gärna vintage för att få de äkta detaljerna, mina vintage-shorts köpte jag på T-shirt Store i Forumgallerian Uppsala.

Written By
More from Tove Castor

Dagens outfit – Commes des Garcons meet Christian Lacroix

Vilken dag! Jag tror jag har räknat till 12 stopp, det vill...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *