SKJORTKLÄNNING FRÅN GANT RUGGER – DAGENS OUTFIT

SKJORTKLÄNNING GANT RUGGER - dagens outfit

Här kommer helbild på skjortklänningen från Gant Rugger. När jag kom hem kunde jag inte snabbt nog ta en bild på min nyshoppade skjortklänning från Gant Rugger. När jag fick upp ögonen för den här (i torsdags) var den marinblå redan slut typ överallt men skam den som ger sig, jag hittade en hos Elinmaria.se. Klick klick och vilken snabb leverans, den kom i måndags.

Blått är inte min hemmaplan, utan långt utanför men så har jag ju en dragning åt det maritima på båten. Men; stilen, snittet och uttrycket på den här klänningen älskar jag. Den har lätt surrealistiska ärmarna som knyts runt midjan, den sneda knäppningen på kjoldelen som är som att man knäppt kalas fast ändå inte. Den lyfter den också fram två av mina favoriter – Nätta axlar och markerad midja. Det passar min kroppsfort helt enkelt. Så blått i all ära, jag valde blått den här gången framför vit för precis som sololjan från Piz Buin så kommer den här skjortan få följa med mig ut i skärgården i sommar!

 

SKJORTKLÄNNING FRÅN GANT RUGGER - DAGENS OUTFIT

SKJORTKLÄNNING GANT RUGGER

SKJORTKLÄNNING GANT RUGGER

 

Skjortklänning The Smil(l)e/Gant Rugger (där i randigt, den marinblå har uppenbarligen sålt slut), Sneakers/Steve Madden.

Written By
More from Tove Castor

HIS & HERS – I WISH 16-17/12

“His & Hers – Att jag önskar mig tekniska, praktiska prylar hör...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *