SÖNDAGSLISTAN v.10

SÖNDAGSLISTAN a.k.a Frilanslivet v.10

 

Bäst i veckan:

Bäst i veckan är också det sista som hände innan jag gick på helg i fredags. Jag började morgonen med kundmöte som resulterade i ett återkommande uppdrag för Visualisterna under året. I uppdraget ingår också en del produktion och det absolut sista jag gjorde var att hitta en leverantör som kan vara the Leverantör och det var det första numret jag ringde…borde köpt en trisslott!

 

Sämst i veckan:

Bra ändå att jag måste gå in i kalendern för att se vad som kan ha varit sämst och då kom jag på att det istället för ett sämsta (som jag nu kommer fram till är ett paket som kommit på villovägar) så fanns det ett till bästa: Vi firade Karins födelsedag i torsdags med Löjromspizza och Cava på Brillo. Ett till stort Grattis till världens bästa kollega och busigaste kompis. 

 

Veckans favoritplagg:

Veckans favoritplagg måste bli min korta leopardkjol från Ganni för förutom jobb-outfit (svarta high waist-jeans och visualisterna-tröja) är det nästan det ända jag har haft på mig. Om jag lyckades ta en bild. Självklart inte….

 

 

Veckans beautyprodukt:

Veckans beautyprodukt är en produkt jag längtat efter att prova så länge. Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm. Konsistensen är helt ljuvlig, tjock och sammetslen och lämnar huden mjuk som en baby-stjärt. Denna är i Limited edition och bär en doft av ros.

 

Söndagsmasken:

Idag valde jag @exuviance_nordic Detox Mud Treatment som är en djuprengörande crememask med aktivt kol, tre sorters lera och NeoGlukosamin. Den renar och balanserar huden samtidigt som den minimerar negativa effekter av föroreningar. .

Älskar aktivt kol eftersom det drar till sig smuts och föroreningar likt en magnet. NeoGlukosamin exfolierar skonsamt och Phytotal som är ett växtextrakt bidrar med naturligt lyster. .

Enligt info ska den här masken passar alla hudtyper och vara särskilt bra för en fet eller acnebenägen hud. .

Jag använder den för att rengöra på djupet plus att den har sådan positiv inverkan på porerna…de små rackarna. .

 

Nästa vecka ser jag fram emot:

Nästa vecka ser jag fram emot en mix av jobb och press-lanseringar. Det blir en mix av kontorsjobb och research för en ny spännande ide vi har. Sedan har jag ett instagram-sammarbete som ska fotograferas. (om paketet kommer fram tillslut…)

 

Nästa vecka ser jag inte fram emot:

På allvar…den här frågan kanske jag sak ta bort? Svaret varje vecka är och kommer nog alltid att vara  de ofakturerbara dagarna. Frilanslivet i en liten ask. haha

 

Måndagens planer:

Måndagen börjar på kontoret. Jag ska se till att det är städat och undanplockat ikväll så jag bara kan trycka på kaffeknappen och glida in i work-mode.

Written By
More from Tove Castor

INSPIRERAT AV JANE BIRKIN – HALSBANDET JAG OCKSÅ SKULLE BÄRA VARJE DAG

Jane Birkin inspirerar mig alltid, hon påminner mig så mycket om min...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *