MIN STIL - TOVE CASTOR

SPEAKING OF CROSSROADS

Speaking of Crossroads vs Comfert Zone

Den där sommarångesten börjar sakta men säker lägga sig, att sätta upp strategier kan vara det bästa jag har gjort. Såklart har jag tänkt så innan också men jag har inte satt det på prent. Ibland måsta man skriva ner saker och sätta punkt. Bestämma sig.

Men på tal om Cross Roads så måste man ju också kliva ur sin Comfert Zone för att komma framåt. Släppa taget och våga prova på nytt. det där med att våga prova på nytt har ju aldrig varit mitt problem så jag är lika förvånad själv hur jag ibland kan låta bekvämlighet stå i vägen för utveckling. 

Ibland kan dock bekvämlighet vara topp, som tex när man hoppar i stan säkra kort. tex Svarta slacks med droppad gren som byxan Was från Hope tillsammans med den perfekta randiga toppen från samma märke. Och ska man gå långt kan ett par sneakers vara topp. Välj ett par som är Du bara!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.