PRESSFRUKOST MED BAREMINERALS

En vecka har gått sedan pressfrukosten med bareMinerals. Jag körde vilse någon halvtimme men hade av erfarenhet tagit rygg för det, yay mig! Men, jag hade inte tagit med i beräkningarna att jag åkt till söder fast frukosten serverades i norra änden av stan, så

Lite varm, liiite sen men med nyfikenheten i behåll landade jag vid frukostbordet på Pom&Flora. 

Och det var sååå värt alla turer för bareMinerals är jättespännande just nu! Allt från deras original foundation (som nu finns i ännu fler nyanser) till bare nude-serien (som jag älskar) via Invisibleprodukterna (mina vardagshjältar) till den nys hudvården är kittlande intressanta. De har också utökat foundationsortimentet och kommer med den kompakta barePro foundationen inom kort!

Så sugen på serumen!

Innan vi gick fick vi prova ut vilken nyans som ör den allra bästa för oss i deras original foundation. Lyx, för jag gillar den men träffade aldrig riktigt rätt i nyans och sådana felköp kan ju bli kostsamma…

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *