FASHION - TOVE CASTOR

STÖD FORSKNINGEN GENOM ATT BETALA VALFRITT PRIS FÖR TUTTRINGEN 

Stöd kampen mot bröstcancer genom att köpa en tuttring. Alla pengarna kommer att gå till Swedish Cancer Society för utvecklingen av forskningen kring bröstcancer. Välj mellan de olika priserna 50, 100, 200, eller 500 SEK för en rosa plexiglastuttring från projektet Tufta för Tuttar. 

Så fint att man kan stödja på den nivå man mäktar med. Det här är ju inte första gången Dagmar gör något alldeles extra för bröstcancerforskningen. Året då de formgav Rosa Bandet följde de upp med en hel kollektion. 

Tuttringen är ett samarbete och vilket härligt sådant! 

Den rosa plexiringen är designad och skapad av studenterna Edith Carlefalks och Ida Linde vid textilhögskolan i Borås. Ringen var deras tolkning av den årliga Cancerfonden ringen. Edith och Ida startade kampanjen “Tufta för Tuttar” för kampen mot bröstcancer. De begåvade unga kvinnorna använder sig av tekniken tuftning som är ett unikt sätt att arbeta med textiler. De använder sig av livfulla färger samt former. Deras projekt består av att skapa tuftade väggbonader och en liknande teknik kommer att synas i tuttringen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.