Styla om – Styla rätt

Styla om – Använd med fördel dina plagg på sätt som de kanske inte var tänkta från början. Varför inte använda din snyggaste collegetröja som kjol, förutsatt att halsringningen är något större. Reglera lätt genom att knyta ärmarna framtill.

Styla rätt – Kjol i college med knyt fram är helt rätt just nu!

 

Ni kanske känner igen min “kjol” i tröjan som jag har på min profilbild? Min grå college kommer från OBEY. OCh btw, kjolen jag har på min profilbild är en omsydd vitskjorta från H&M herr. Omsydd till singoallatopp/kjol. Den kan jag nu använda som topp med knäppning både fram eller bak och som kjol. ÄLSKAR´N!

Written By
More from Tove Castor

Ett säkert tecken på sommar

Även om den svarta kappan fortfarande är på vissa dagar så är...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *