Stylad till fest – step it up

Och vips så var det 1 december.

1. Jag har lovat mig själv att faktiskt klä upp mig lite extra till fest. jag har en tendens att dressa ner snarare än upp men börjar bli lite småsugen på att kanske börja anstränga mig lite mer. Även om dress ner kräver lika mycket kreativitet som dressa upp så är det nog dags att byta spår. I´ll try.

2. Så här ser det ut hos Indiska just nu, här är lookbook-bilderna jag stylade för december. Mina personliga favoriter är blusen, armbandet och den svarta långklänningen. De ingår också i “Stylistens modeval” som jag gjorde i samarbete med Indiska tidigare i höst.

 

Indiska styling Tove Castor

Indiska styling Tove Castor

Indiska styling Tove Castor

Indiska styling Tove Castor

 

 

Written By
More from Tove Castor

STILSNACK HOS HUGO BOSS -KLÄDD I HUGO BOSS

Igår, trendsnack, stilinspiration och shoppingtips med Hugo Boss, klädd i Hugo Boss....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *