LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Trendiga små väskor

Det finns något visst med att hitta små nya varumärken som har det där lilla extra. Det är precis vad jag har gjort för än så länge tror jag inte att det är så många som känner till Bukvy. Bukvy har allt det där jag gillar. Två kvinnliga entreprenörer (barndomsvänner till och med) som tänker på detaljerna, materialvalen, funktion och estetik har tillsammans grundat Bukvy och jag, jag blev extra förtjust i den lilla Wallet Bag.

Just nu är det extra trendigt med små crossbody väskor och de får såklart gärna ha en kedjerem. Just den här kan man byta mellan skinnrem och kedja vilket är ett extra plus, men man kan ju även bära väskan som en mindre clutch utan rem. Ett litet modemåste!

Jag gillar!

 

bukvy wallet bag rodebjer bukvy wallet bag visualisterna tove castor

 

De har även en större modell, den är Karins favorit!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.