FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Nu får det vara slut på dåliga kläder!

Nu är jag trött på dåligt väder och måste kanske falla till föga för uttrycket och helt enkelt vara ännu tröttare på dåliga kläder. I ett svagt ögonblick bestämde jag mig just för att sluta handla kläder för sommar och vinter för att istället gå all in på kläder för 10-15 grader. Jag är helt övertygad om att jag skulle få bättre PPA (Pris per användning) på den delen av garderoben än jag har på mina sommarplagg. Den här sommaren har jag verkligen saknat en snygg regnjacka och jag tror att om jag skulle investera och hitta en jag verkligen gillar skulle den vara användbar året om, med variation på vad som bärs under förstås. 

 

Här är snyggaste regnjackorna på marknaden just nu, enligt mig!

 

1422456064.9275

 

 Curve Jacket från Rains

 

mosebacke-black-side-1

Modebacke från Sutterheim.

 

august_mens_pea_coat_500505_050_m1510o

 

En klassisk gul som August Men´s Pea Coat från Didrikssons. Köper jag en i XS kanske den fungerar även på mig.

805630_F

 

Även KappAhl har en snygg klassisk svart regnkappa.

Jag kommer hålla mina ögon öppna och springer jag på en ngt längre, svart regnjacka kommer jag slå till. Den får gärna vara i galon, ursnyggt, och av lite manligare snitt. Jag är inte alls ute efter en regnjacka som inte ser ut som en regnjacka. Frågan är om inte den gula från Didrikssons är snyggast ändå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.