FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Igår besökte jag Soyaconcept på Stockholm Modecenter

Ända sedan jag kom i kontakt med Soyaconcept tycker jag att jag ser dem överallt. Kanske beror det på att jag spenderat sommaren i Danmark och att det är just i Danmark, närmare bestämt i Sønderborg på södra Jylland, som Soyaconcept har sin hemvist? De har helt klart väck min intresse. Det jag faller för direkt är de avslappnat dressade byxmodellerna, de feminina snitten och alla urbana prints. Här är några favoriter från PreFall15, alltså de som om det inte redan finns i butik kommer in inom kort.

IMG_0812

 

Igår var jag hela dagen ute på Stockholms Modecenter för att jobba med Soyaconcept SS16. Det var deras showroom som skulle stylas inför modemässan och jag är så glad att jag fått chansen att komma varumärket lite närmare, titta närmare på hösten, jobba med vårkollektionen och möjligheten att lära känna företaget och de som jobbar där. Vi hade en jättemysig dag. En av de saker jag uppskattar allra mest med mitt jobb (om man bortser från alla trender, kläder, material och uttryck såklart) är att jag får träffa så många trevliga, inspirerande människor. Man hinner lära känna varandra ganska bra på en dag när man jobbar tillsammans, speciellt när man jobbar kreativt för man behöver ge så mycket av sig själv i den kreativa processen. Den bygger inte på formler eller fakta utan på personlighet, stil och smak, för att inte tala om rumsuppfattning, balans och problemlösning. 

Jag ser mycket fram emot att åka och träffa alla igen under Stockholm Fashion Week, då ska showroomet stå färdigt för alla inköpare! Nu stylade vi showroomet med ss16 så jag bjuder på några sneakpeeks på det print som jag tror många kommer falla för, Ikat-inspirerat, notera också att den lilla scarfen är tillbaka!

Jag vet att varken inköparna eller ni kommer bli besvikna!

 

IMG_0803IMG_0811

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.