FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Vad jag önskar mig på morsdag!

Av mina barn vill jag ha kramar, kärlek och en mysig fikastund tillsammans när Morsdag infaller. Blommor skulle också göra mig jätteglad. Men, jag kan inte låta bli att önska mig saker nu när det finns tillfälle och när jag nu önskar mig saker till en sådan dag som Morsdag, då är önskelistan ställd till min man. Jag passar på helt enkelt nu när jag fick frågan från en av er – Vad önskar du dig på Mors dag?

[ezcol_1half]

1300178999

T-shirtklänning från Rodebjer

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

1300151807_2_Extra

T-shirtklänning från Rodebjer

[/ezcol_1half_end]

P00119709--STANDARD

Bucket Bag från Marc by Marc Jacobs

83321_A

Linneduk från Edblad – i Nude…

[ezcol_1half]01-1Rund spegel från House Doctor[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

01-1

Nudefärgade ballerinor från Tiger of Sweden

[/ezcol_1half_end][ezcol_1half]by_malene_birger_pamsy_latte_iphone_6_cover_1_1_2Mobilskal från by Malene Birger i …Nude[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

1046-159-0001_1

Complexion Rescue från bare Minerals

[/ezcol_1half_end]

Skärmavbild 2015-05-15 kl. 14.51.47

Blommig bomber från Maison Scotch

Det finns absolut ett tydligt färgtema och just nu önskar jag att jag alltid kunde shoppa på det här sättet. Att ”kitta” upp sig och vid samma tillfälle kunna köpa plagg och accessoarer som kompletterar varandra. Det är lättare att köpa många snygga saker än att välja ut det bästa köpet på en lista. För det blir ingen snygg styling med bara ett plagg, det är kombinationen av olika items som skapar din personliga stil.

Maison Scotch, Malene Birger, bareMinerals, edblad, Tiger of Sweden, house doctor

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.