LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Veckans bästa – 2 advent

note designstudio indiska

Veckorna tickar på så fort. De tickar på så fort att jag till och med missar att en vecka har passerat och en ny veckar har börjat. Vi är redan inne i andra advent. Det är veckans bästa, att det är advent. Jag är barnsligt förväntansfull på julen och har kanske orimligt stora förväntningar. Hemma hos oss är alla julstjärnor och adventsljusstakar uppe, hyacinterna har precis slagit ut, de första amaryllisarna just blommat över och som alltid doftar det från apelsinerna med nejlikor. Det är precis som det ska vara fastän vi är mitt i en byggnation förstås, och det sätter ju sina spår… Vi njuter så gott vi kan åt de små stunder då vi kan sjunka ner i soffan och smaka på en glögg och äntligen är ljusstaken från designsamarbetet mellan Indiska och NOTE på plats på bordet. Den här pjäsen har jag längtat efter sedan jag först såg den tidigt i höstas. Så vacker!

 

note indiska

 

Precis som helgen första advent har det varit handboll non stop även andra advent. Vårt liv ser liksom ut så. Fredagkväll i Märsta, lördagen i Rimbo och Hässelby (samtidigt) för att sedan avsluta med en dommarinsats och en hemmamatch idag. Det är inte mycket fashion där, MEN, vi har också hunnit jobba med att färdigställa hallen (läs K har jobbat med det) och jag har bakat pepparkakshus och pepparkakashästen, en tradition jag har haft sedan jag var liten. Förra året bakade jag en cirkushäst och i år ritade jag en ny mall, jag bjuder på en sneakpeek men jag tror många av er kan gissa vad det blev!

 

pepparkakshäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.