JAG HAR TRÄFFAT TRINNY WOODALL SOM VISAR UPP TRINNY LONDON I STOCKHOLM

Hon är loud, fartfylld, superkänd och rakt på sak på något sätt, Trinny Woodall. Ni vet Trinny som i ena halvan av Trinny och Susanna och om ni tänker efter vad de egentligen gjorde i Trinny & Susanna så var det inte bara att styla om personer genom nya outfits. De fokuserade på att plocka fram personen, lyfta fram alla bra features, dölja något man inte är lika nöjd med, hitta rätt färger, former, frisyrer och….japp. Rätt make up.

 

För ett par veckor sedan nu var hon, Trinny, på besök i Stockholm med en quick Pop up butik för sitt nya make up-märke Trinny London. Ett lite för lätt varumärke för att någon skulle komma på det tidigare? 

Det bjöds på bubbel och snittar
Förutom att det var fritt fram att testa alla produkterna på plats och att de hade make up artister på plats för att guida så stor det goodie-bags i rader och väntade på att gå hem med oss
Trinny är ett yrväder. Hon pratar snabbt, hon är passionerad, hon älskar att hjälpa kvinnor och hon är en doer.
Jag passade på att testa den rödaste lipen jag kunde hitta, en röd som med all säkerhet gör sig lika bra på kinderna.

 

Lite för lätt?

Ja, det är nästan löjligt enkelt. Hela serien består av enbart creme-produkter. Trinny själv menar att de är lättare att applicera creme-produkter och påtalar att hon inte använder penslar alls. Hon påstår tom att hon kan sin rutin och sitt ansikte så bra att hon inte ens behöver spegel och att det är just att applicera med fingertopparna som är hemligheten. Man lär känna sitt ansikte och där har hon ju en poäng. Alla produkterna går att använda på flera områden och kommer i små burkar (förutom en BB-creme som kommer i tub), inte förutbestämda paletter vilket gör att du själv plockar ihop din “stack”. Det är så hon kallar dem när de sitter ihop för de små burkarna klickas smidigt ihop och bildar just ett “stack”, som ett rör, där du har allting samlat. Perfekt att ha med i handväskan eller på resor.

Med oss att prova fick vi en highlighter och en läppprodukt…men som sagt, vart du vill applicera dem är upp till dig!

Produkterna är lätta att applicera, väldigt krämiga och överlag tycker jag att de är pigmentstarka.

 

 

Klick klick

Ja, klick klick inte bara som i att klicka ihop dit stack utan också för att det är på nätet du kan shoppa Trinny London. Där finns också Match2Me som är ett värktyg för att komma fram till de bästa nyanserna för just dig. Detta har jag dock inte testat men Trinny själv svär på hur träffsäker det är.

Reflektioner:
Jag vill gilla detta bara för att hon är så genuint intresserad av att hjälpa kvinnor, jag gillar att det är creme-formulas och jag gillar att man själv kan plocka ihop sin palett utan att stå med en massa som aldrig blir använt.

Däremot tänker jag lite på hygienen när man hela tiden ska ner med fingrarna. Det gäller att se till att vara ren om händerna men samtidigt så är produkten inte så jättestor att den kommer räcka i flera år. och…tyvärr så tycker jag inte att en “stack” känns så sexig. Inte för att det måste det men produkten i sig känns hundra gånger med lyxig än förpackningen…

Men

Det var en upplevelse att träffa Trinny och jag är nyfiken. jag skulle väldigt gärna vilja plocka ihop en stack som lätt kan följa med i väskan utan att alla burkar rumlar runt och försvinner i botten. Jag som föredrar cremeproduker och i stort sätt lägger min meka likadant varje dag borde vara målgruppen för detta.

Klickar hem ett stack gör du här och om du inte redan följer Trinny Woodall på instagram är det p åttioen. Hon är sjukt aktiv och kör hela sitt register på instastories och väldigt ofta kör hon live. Där får ni hela paketet, allt från stil till make up. Sjukt underhållande!

 

Written By
More from Tove Castor

H&M CONSCIOUS EXLUSIVE – NUDE, TEXTURER OCH MAHARADJANTOFFLOR

Först ut är det designsammarbeten, därefter kommer H&M Studio och sedan lanseras...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *