LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Veckans Bästa – Sämsta v43

pumpa prydnadspumpor pumpor visualisterna

 

Återigen – Vilken vecka!
Den har bjudit på en blandning av prestationsångest, byggkaos, fotografering, pressfrukostar, spännande möten och stylinguppdrag för Indiska. Variation verkar vara ryggraden i mitt företag, variation men inom en genre, för allt handlar hela tiden om trend, stil och uttryck.

 

Veckans Bästa:

Veckans bästa är helt klart att Visualisterna har en ny kund! Jag och Karin kommer därför att jobba tillsammans lite mer framöver. Hurra säger jag till det!
Jag har också för en befintlig kund inlett en ny form av samarbete som känns väldigt rolig och så har jag haft ett möte som kan öppna nya dörrar. 

 

Veckans Sämsta:

Veckans sämsta är helt klart de dippar man kan få ibland. De där dagarna när man funderar på vad nästa steg är, och finns det ett nästa steg, det här kommer aldrig att funka. Ni hör ju. Andra dagar framstår tankar som sådana helt irrationella men de där dagarna som man dippar, då är de så sanna så sanna. Fuck de dagarna tycker jag!

 

Just nu ligger killarna och sover för de har höstlov hela veckan. De kommer med all säkerhet innebära kavring av pumpa, halloweenpyssel, sy maskeradoutfit till N, plock för fotografering, spelmässa, handbollsturnering mm mm Men först ut idag ska jag till Uppsala och fotografera.

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.