LIFESTYLE - TOVE CASTOR

VEMDALEN ToR

Vemdalen t.o.r

Sportlovet är blåsigare än påsklovet. Sportlovet är lite kallare än påsklovet. Det här är ingen matblogg. Där har vi tre fakta till varför kameran inte varit framme oftare under skidsemestern. Däremot bjöd sportlovet på kvadrupla grannar på plats på samma skidort. Vi har åkt skidor, bastat, fikat och lunchat. Vi har druckit hälsovådligt många varma choklader med vispgrädde. Vi har lunchat i Hovdestugan varenda dag för att killarna inte kan få nog av gulasch och vi har åkt i skogen. Om och om igen. 

Btw är det inte bara i skidbacken som rutiga byxan är en hit. Rutiga byxan tillsammans med röda skor bar en framgångssaga på syreetstylescenen under FW. Jag åkte i rutiga byxor och svart jacka i år. Byxorna har flera år på nacken och kommer från herravdelningen. Det är btw också ett tips. På herr hittar ni androgyna rockar och oversizestickat. 

Trenderna i fjällen var inte överdrivet tydliga men personligen känner jag starkt för slimmad överdel, ja slimmad siluett över huvudtaget. Byxan ska vara snäv över knäna och utställd över pjäxan. Jag hade gärna burit googles med spegelglas och skidor med färgstark undersida. Mer om det i veckans podcast. Länk hittar ni längst ner på bloggen och självklart finns podden på alla ställen där poddar finns. Sök på Visualisterna och prenumerera. 

PS i skrivande stund är jag hemma igen. Full fart på jobbfronten och en massa nya skönhetsartiklar som ska testas. Men först – Lördagkväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.