LIFESTYLE - TOVE CASTOR

VILKEN DAG – IDAG IGEN 

Nämen godkväll eller för vissa kanske godmorgon.

Idag var en sådan där dag, igen, då jag varvade möten med pressvisning, aw på presskontor och sedan ett pressevent. Jag är så glad för alla nya bekantskaper som jag träffat under våren. Kvinnan bakom Freebra. Kvinnor jag lärt känna på Instagram och som jag idag mötte upp på pressvisningen för OPI’s kommande höstfärger och produktnyheter, kvinnorna jag blir glad av att se när jag solo tittar förbi AW på RMPR och kvinnan, Daniela från Bites and Kms som delade dagens sista upplevelse med mig när vinproducenten Jean Claude Mas guidade oss his genom sina viner från Domaines Paul Mas samtidigt som HAV i Hötorgshallen serverade smårätter från just havet. 

Om vinerna var fina – Absolut

Om OPI visade härliga nyanser med underbara namn – Absolut

Om det fanns mkt fint och var en härlig AW på RMPR – Absolut

Om det var trevligt att hälsa på hos Freebra och om min Freebra satt som en smäck – Absolut. Hela dagen var ett Freebra-moment! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.