LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I ett

Pärlans konfektyr house of rym

 

Det är viktigt att stanna upp – Ta en kopp kaffe och njuta av en kola!

Vardagen och helg går verkligen i ett men visst är det lite hemskt när man vaknar upp tidigt lördag morgon och tänker ”Gud vad bra att jag är ledig nu kan jag kanske hinna jobba ikapp lite grann…”

Idag har jag börjat morgonen med att se till att min lästa kommit iväg på breddläger (handboll) och nu har jag psykbryt på klädkatastrofen i huset. Vi har för mycket kläder men för lite som ”går att använda”. Det behövs nytt, det behövs rensas ut och det behövs ännu mer struktureras upp och få mer utrymme men det finns en walk in i planeringsstadiet. Det är därför jag har psykbryt nu, jag vill inte fixa jag vill göra om. Jag jobbar parallellt med en shoppinglista i huvudet. Annars står jag upp till halsen med ren tvätt att ta rätt på, ett golv som väntar på dammsugaren (min man fick tummen ut att beställa en ny robotdammsugare i morse, Yay!) och artiklar som behöver skrivas, bloggar som ska uppdateras och kvitton som ska scannas.

Då är det viktigt att stanna upp – Ta en kopp kaffe och njuta av en kola. En liten ask med ”Våra klassiker” från Pärlans Konfektyr innehåller något för oss båda. Chokladkola till mig och Lakrits till Karl och det bästa av allt är att vi har tre smaker till kvar till senare.

Hoppas ni har en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.