FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Vill ni se Dagmars visning live?

Stockholms modevecka är inne på sin första dag och det är som en intryckstromb som far fram. Av varierande kraft om jag får säga så. En visning jag Verkligen ser fram emot är House Of Dagmar som alltid håller internationell hög klass på både hantverk och modegrad. I år livestreamar de dessutom sin visning. Livestreamar, det betyder att ni kan se visningen samtidigt som mig fast jag är där och ni är här. Mitt råd är – Passa på! 

I morgon – Tisdag 25/8 17.30 klickar ni in HÄR! HÄR! HÄR! HÄR! HÄR!
   
 

Dagmarkvinnan i S/S 16-kollektionen kan beskrivas som en minimalistisk bohem. Den eklektiska kombinationen av kaftanliknande former, enkla skärningar och tyger veckade i lager på lager definierar kollektionen, som inspirerats av den svenske konstnären Matthias van Arkels skulpturala målningar. Följ visningen live på www.houseofdagmar.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.