Vinrött funkar fint under transparent

Dagens outfit är inte så olika den igår men vad kan jag säga, jag älskar nude och jag älskar svart. jag har gett culottes ett försköt men har inte riktig hittat några jag gillar helt. De här kommer från H&M och de är helt ok men jag är inte helt säker på frontvecken. Kanske är de också lite långa men både läng och frontveck är ju något jag kan göra någonting åt. En dag om jag får tid…

Ett tips. Har du en topp som är lite genomskinlig? Prova rött eller vinrött under de brukar inte synas igenom lika tydligt, jag lovar vinrött under vitt funkar ofta.

BTW, V står för Visualisterna som är ute på jobb hela veckan och jobbar, ett uppdrag i samarbete med EKPR.  [ezcol_1half]IMG_7455[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_7460 - version 2[/ezcol_1half_end]

T-Shirt/Whyred, Culottes/H&M, Snakers/Adidas Stan Smith, Örhängen/H&M, Armband/Cornelia Webb

Written By
More from Tove Castor

Shieldmaid

Jag blev alldeles varm, jag blev peppad, inspirerad, full av beundran och...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *