FASHION - TOVE CASTOR

VIRGO

Nyhet Kedja med zodiac-hänge från SysterP

.

Vi är inne i en period av himlakroppar som månar, blixtar och stjärntecken när det kommer till accessoarer. jag har pratat om det flera gånger, det här med att använda många små, sirliga och personliga smycken tillsammans.

Någon gång under förra året utropades det från NASA (i alla fall påstått från NASA. ELLE skrev om det och många fler med dem vilket som senare visade sig vara fake news. Phew!) att stjärntecknen förskjutits och att vi därför skulle tillsätta ett trettonde stjärntecken. Ormen. Jag som är en utpräglad Jungfru, skrivit uppsatser om horoskop, bygger en del av min självbild på mitt stjärntecken och fram för allt förstår mig själv lite bättre genom att luta mig mot det, gick i taket. Om jag från och med nu ska vara Lejon så säger jag upp mig från mig själv tänkte jag. Jag vägrar! Jag lägger ner.

Men så var ju inte fallet, men många med mig gick omkring i tron (chocken) och led. Idag är det glömt och förlåtet (fram till nu har jag inte ens vågat skriva om det) och det vilar ett stjärntecken omkring min hals.

Jungfrun aka VIRGO off course!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.