BEAUTY - TOVE CASTOR

PRESSEVENT MED JANE IREDALE

Veckan som varit har verkligen levt upp till begreppen “glam & damm”. Jag har varvar rivning av dekor med montering av ny dekor och inte mindre än tre pressevent inom Beauty. Samtidigt har det lämnats kommande tidningssidor och det har varit en del fix med bloggflytten. Som ni märkte var bloggen nere under början av veckan pga att vi flyttat bloggen till förhoppningsvis ett snabbare webbhotell.

Men visst är vi mest sugna på glammet!

Jane Iredale och Presskontakterna bjöd på den härligaste av Afternoontea och presenterade Jane Iredale som för mig är ett nytt varumärke. Med sig hade de sin makeupartist Hannah Hatcher som både lever och jobbar mestadels i New York. Hon gick igenom produkterna, presenterade vårens nyheter och visade både hur produkterna fungerar och hur hon jobbar på modell. 

Hon tillsammans med fler av Jane Iredales makeup artister provade också ut vilken nyans av foundation vi hade var och en. Jag är extra glad över att Hanna själv hjälpte mig. Faktum var att det var inte så lätt. You are a tricky one sa hon. Tänk att jag alltid ska vara så complex 😉

.


Fuktsprayerna var riktigt härliga. Speciellt den röda Pommist med sin doft av granatäpple. Hanna använder fuktsprayen som setting spray men också för att fukta borsten lätt innan hin applicerar foundation. Ett trick jag kommer ta till mig. För det första suger borsten då inte upp lika mkt av produkten (av samma anledning som man blöter sin Beauty blender) men så påtalar hon också att borsten blir mer lättarbetad mot huden. 

En annan borste hon använde var den här solfjäderborsten. Jag använder inte solfjäder idag med är nu supersugen. Just den här hade lite mer borst än de jag sett tidigare. Perfekt till highlighter, rouge och lätt bronzing!


.

Glow offcourse! 3 älsklingar i ett – BB Cream som jämnar ut hudtonen,  Glow och Spf. Allt jag längtar efter den hör våren och sommaren! 

.


.

Afternoontea – En eftermiddag i min smak. Det bjöds också scones med clotted cream och på Mimosa-Bar. Älsk på att servera matchande frukt och jos. Det här kommer bli en klassiker his mig i sommar. 

.

.

Beautysnack med Jannike, Emma , Mikaela och Ellinor är en väl spenderad eftermiddag!

.

 

Note to myself. Prata inte när någon tar kort!


.

På tal om Mimosas så har vårens lipgloss från Jane Iredale fått sina namn efter cocktails. Pink Lady, Hot Cider och Martine. Allt för att glamma till sommaren ännu mer! 

.

 

Bilderna är en blandning av mina egna och bilder från Emma Svensson studio. Jag tror ni kan se vilka som är vilka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *