VISUALISTERNA

Visualist ute på jobb

(null)

När en Visualist är ute på jobb kan det se ut såhär. Som Visualist jobbar jag med uttryck och intryck inom visuell och estetisk kommunikation och oftast i ett fashion-perspektiv. Så mycket fashion blev det inte just den där dagen och inte idag heller för när det kommer till Mello är det mer scen, kameror och show som gäller och det är vad jag jobbar med just nu. Men i huvudet har jag vårnyheter, Rodebjer blandat med Stylein är det som upptar mina tankar om jag ska vara helt ärlig. Men först Mello, sedan en lämning av bild och text, därefter några mail, en trip till Helsingfors och sedan samlar jag ihop mig igen för att ta mig an vårens trender. Press-eventen avlöser varandra, jag förstår inte när jag skall hinna jobba.

IMG_1468 IMG_1459

2 kommentarer

  • D. DeMarkey

    Ja dom är så fina, har provat två av dom och är också heelt hooked på Clarins som du på nude.. Glansen är kanonfin! Fick dom på jobbet att vilja köpa dom efter att ha haft Clarins på jobbet. 😉

    ha ha rolig bild, så brukar man se ut som bloggare överlag. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.