VISUALISTERNA

Att vara nöjd med det man har

(null)
Ibland behöver man stanna upp och titta på vad man har istället för att fokusera på vad man saknar. Jag är tex väldigt glad för mina ögonfransar. Jag har alltid haft långa och täta fransar som klarar sig utmärkt med vilken mascara som helst. Jag använder faktiskt inte ens förlängande mascara utan satsar på dem med borstar som separerar fransarna. Styling när den är som bäst lyfter fram dina finaste features.
Jag tackar mina gener… Idag får man erkänna, Vad är Ni mest nöjd med?

En kommentar

  • Ida

    Jag har också bra gener vad det gäller ögonfransar. 😉 Dock önskar jag att de vore mindreljusa.

    SV: Ja jag håller med dig. Det finns alldeles för mkt fientlighet i allmänhet i vår värld.

    Ps, Gillar din blogg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.