Byredo – Min doft

IMG_1572

Att hitta sin doft, sin signaturdoft är inte helt lätt men så underbart när det blir rätt.  Jag har ganska många parfymer, många av dem påminner mycket om varandra, men ingen är som Byredo. När jag för första gången testade Seven Veils var jag helt fast. Direkt tilltalar dem mig inte alls men när den lagt sig efter några minuter, är den trollsk och efter 20 magisk. Utan att överdriva kunde jag de fösta veckorna i smyg sitta och snusa lukta på mig själv. En bra parfym gifter sig med din egen doft och sedan jag började använda Byredo har jag inte kunnat gå tillbaka. Jag fick min i present av min man. Dyr, ja men värd varenda krona.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

SOMMAR OCH HÖST

Detta är bilder jag tagit med fotograf Marcus Nyberg. Sommarbilden är det...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *