VISUALISTERNA

Work that body

Sneakpeak i Polaroidformat
Pomelo är den nya ananasen.

 

Plåtning, bakning, bad och handboll. En vanlig söndag.
Vaknade med ett ryck för jag kom på att jag missat att baka till handbollens kiosk. Nu ÄLSKAR jag att baka så det är ok, men saken var bara att jag var tvungen att åka och handla först. En handling och tre satser muffins senare fakeade jag en lugn söndagsmorgon med frukost med nybakt bröd (det är en av fördelarna med att kasta sig iväg till affären klockan kvart i åtta) och sedan göra mig i ordning för att åka till studion för jobb. Världens härligaste söndagsjobb. Allt flöt på så bra. Vi är ett team som jobbar ihop så mycket det går och det känns så nice för man känner varandra ganska väl vid det här laget. Bea var modellen idag och henne har jag jobbat med flera gånger tidigare då hon gick Rookies bl.a. Hon var grym idag. Vi gjorde bl.a. lookbook för min multitalangfulla kompis Kias varumärke KiaKaha Swimwear. Ni måste kolla in KiaKaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.