LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Yasar Aydin – Cross och Scull

Första året jag var med och koordinerade Swedish Fashion Talents så var Yasar en av de 10 Talents vi jobbade med. Därefter har jag haft med hans fantastiska smycken vid flera fotograferingar och i den här sviten av ”Vad väntar man på” som jag just befinner mig i ställer jag mig frågan varför jag inte redan har ett Cross om halsen. Två separata stavar som ibland bildar ett kors och ibland inte.
  

 

Under pressveckan blev jag (nästan) lika förtjust i Scull neclece. Två separata döskallar som tillsammans bildar ett hjärta.

 

 

Jag gillar den här typen av accessoarer med mycket stil, personlighet och tanke. Titta lite närmre på Yasar Aydin, det är mitt tips! 

.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.