BEAUTY - TOVE CASTOR

BECCA – DÖLJER OCH LYFTER FRAM

Det här känns nästan sjukt, jag hittade ett inlägg från 26/4 2017! som låg bland utkasten av inlägg som inte blivit postade…och det om ett par produkter  som jag faktiskt använder nästan varje dag. Hade det inte varit så att produkterna kändes så aktuella hade jag såklart slängt ett så gammalt inlägg men det hade lika gärna kunnat vara idag, ett år senare som jag ville passa på att tipsa om Becca!

Dessa två rekommenderar jag alla dagar i veckan!

Det är framförallt två av dessa tre produkter som jag verkligen gillar och det är Becca Under Eye Brightening Corrector och primern Backlight Filter Face Primer. Under Eye lägger jag, som det låter, under ögat, efter serum och dagkräm. Den ljusar upp och reflekterar ljuset vilket gör att man ser mycket piggare ut. Den persikotonade nyansen trollar dessutom bort alla mörka ringar. Backlight primern går jag på med i hela ansiktet, det funkar för mig, jag tar gärna lite extra glow. Det är samma med den, den ljusreflekterar och det ger illusionen av piggaste tjejen.

Däremot tycker jag att den pressade highlightern Shimmering Skin Perfector är något för glittrig. Den ger lyster extra allt, här kan vi prata om att lyfta fram. Jag använder den från och till men om jag ska vara kritisk så är den lite väl glittrig. Jag gillar liknande fast med mindre skimmer bättre. Och borsten, syns knappt på bilderna men… borsten. Ja den ser ju superskön ut och ÄR superskön om man är lätt på handen! Men får man feeling och skipar på med lite för mycket entusiasm… ja då är hörnen inte nådigt vassa!

Dessa är pressprover men åsikterna är helt och hållet mina egna. Se PR&Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *