LIFESTYLE - TOVE CASTOR

3 dagar egentid

Jag sitter just nu i soffan och tittar på Sveriges damer i handboll, jag sitter hemma i min egen soffa efter tre hela dagar av Egentid. Egentid – Det var nog lite av den röda tråden på Kusthotellet i Varberg där det finns pass som bär namn som ”Din stund” och där vi avslutade flera moment med att tacka oss själva för att vi gett oss just ”Egen tid”. Men just nu har jag en annan favoritform av ”Egen tid”, hemma med mina killar som jag saknat och längtat efter även om det också var helt fantastiskt att spendera två nätter på Spa med allt vad det innebar.

Vi kommer att skriva om Varbergs Kusthotell lite mer ingående när allting landat och jag har speciellt tre inslag från vistelsen som jag gillade extra mycket som jag vill berätta om i separata inlägg. Fram till dess kommer här en bildkavalkad med axplock från allt som hänt.

Vi har bubblat, badat i varmt och kallt(!), njutit av upplevelseduschar och ansiktsvård, provat Bastuyoga och qigong, ätit julbord från västkusten (ni förstår – havskräftor, skaldjurssoppa osv.), skålat i cava, låtit spirulinamasken göra gott och såklart njutit av frukosten och stillheten. Om det är oförskämt att vara trött, fruktansvärt trött, efter två nätter på kurort. Ja då är jag lite oförskämd. Jag är trött, nöjd, fylld med nya insikter och mycket glad över att vara hemma. Hemma bäst!

 

varbergs kusthotell varbergs kurort 

jotex tomte

back

bukvy

varbergs kusthotell varbergs kurort

varbergs kusthotell varbergs kurort

Dornbracht 

varbergs kusthotell varbergs kurort

varbergs kusthotell varbergs kurort julbord

bastuyoga

Bild06

varbergs kusthotell varbergs kurort

varbergs kusthotell varbergs kurort 

 

varbergs kusthotell varbergs kurort

dornbracht

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.