A DAISY BEAUTY LOOK

Knappt hann förra helgen svalna förrän nästa är alldeles nära och medan 99 andra beautyjournalister och bloggare utvärderar och recenserar nyheterna som presenterades på Daisy Beauty Expo dök jag rakt in i Formexbubblan med stundande stylinguppdrag, föreläsningar och workshops.

Detta innebär att jag har två major upplevelser att smälta inom 10 dagar och det kommer att dyka upp insikter pö om pö.

I skrivande stund har vi nått halva Formex och idag höll vi vår första föreläsning av två. Föreläsningarna var också en del av Daisy Beauty Expo som jag tar med mig. Skönhetsbranschen är nämligen fylld till bredden av kvinnor som vågar, vill och framför allt gör. Mer verkstad än snack och det inspirerar mig till max!

Det tar jag med mig och ni kan se fram emot en lista och first impression på de nya produkter som kommer i vår samt ett och annat möte med några av alla de här fantastiska kvinnorna (ja ja, några män fanns också på plats) som jag tycker är så grymma.

Självfallet kommer jag också att återkomma till Formex och tjata hål i huvudet på er om visuell identitet, stilleben och hur jäkla grymt det känns att Visualisterna fick det ärofyllda uppdraget att styla ytorna i restaurangen.

Men åter till Daysi alltså. Vilket event, vilja proffs. Jag känner mig så hedrad att vara en av de utvalda att få ta del av dessa dagar. Det kommer mera!

Men först…

Tack Kicki och Sam för ett fantastiskt berikande Expo 🖤

Min look på Daisy Beauty Expos första dag. Mössa/diy, jacka/Carin Wester, byxa/Carin Wester och kängor/Vagabond

Written By
More from Tove Castor

RSVP YES till årets första glöggfest

  Den svartblommiga klänningen med röd botten från Ganni är en perfekt klänning...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *