LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Aktivitet Non Stop

Det stod press på schemat hela dagen idag men ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Ett stopp hann jag med, jag hann ta en titt på KappAhl ss16. 

   
    
Direkt efter EKPR och KappAhl var det dags för 5:e besöket på Eraze. Ni kommer att få bilder så fort jag hunnit ladda ur kameran och ev beskurit bort min lilla mage (?) därefter fick jag idag stå över allt vad pressevents heter för sent igår blev jag inbokad för att åka ut till Indiska HK och jobba några timmar… som blev hela eftermiddagen med fortsättning i morgon.

 

Btw! 

Vad roligt att ni är så många som vill läsa mitt boktips! Jag kunde faktiskt inte låta bli att köpa mig en ett eget ex. Så bara jag fixat en sänglampa ska jag börs läsa. Tävla om att vinna mitt, Karin och Kickis boktips  gör du på vår FB Visualisterna Castor & Uggla

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.