Årets sista uppdrag #1

IMG_4103.JPG

IMG_3987.JPG

IMG_5656.JPG

Det har varit lite dåligt på bloggen med uppdateringar om vad jag jobbar med om dagarna, hela december har varit ett maraton men här kommer några nedslag. Några inblick i min vardag.

Först ut – Trendspaning.
Jag fick äran att göra research till trendguiden Interior Decoration ss16.
Jättekul och spännande! Jag fick en liten sneakpeak av boken dagarna innan jul precis innan den hann läggas på lådan. (Just då var jag uppe på Moderådet på annat uppdrag, kan nog bli uppdrag #4 i den här decemberrapporten) Jag är mycket glad och stolt över att varit med och gjort ett kapitel i den här boken. Och det är inte ofta jag är stolt!

Written By
More from Tove Castor

WORK

Just nu ligger jag nyvaken på båten i Waxholm och om några...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *