MIN STIL - TOVE CASTOR

BÅTLIV MARINA GARDEROBEN

Vips så är det dags för att börja fixa med båten. Man går omkring och längtar hela vintern och tycker att sommaren är alldeles för långt borta och helt plötsligt börjar det bli bråttom att få den gamla både såld och den nya i ordning.

Själv kan jag inte låta bli att tänka lite extra på allt som har med guldkant att göra vilket innebär att böra planera för båtgarderoben och självklart uppdatera kabyssen med champagneglas. På båten vill jag ha allting randigt och varje år så lever jag i skjortplagg. Jag har ett par vita boxers som jag bär tillsammans med vitskjorta eller it linne t-shirt, denimshorts och bretonrandig tröja och nytt för den här våren; en randig klänning och ett set i pyjamasstil.

.

båtliv
Klänning från KappAhl och Randigt shorts- och skjorta-set från HenriLloyd

.

HenriLloyd

.

En stil i stan och en stil på båten för jag har såklart flera sidor. Det här setet från HenriLloyd däremot, det kan jag komma att bo i hela sommaren. Med seglarskor på båten och kanske en liten klack i stan. barfota i trädgården och med sneakers och collegetröja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.