BEAUTY BAR MED ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills har gjort ögonbrynen till sin hjärtefråga. Igår eftermiddag bjöd Presskontakterna in till till Beauty Bar och då var Anastasia på plats för att fixa bryn, prata contouring och visa upp sina nya produkter. Det började med bryn, övergick i contouring men nu lanserar Anastasia full make up. Självklart passade jag på att få experthjälp med mina bryn och blev riktigt nöjd. Med mig hem fick jag en del produkter som med all säkerhet kan hjälpa mig på traven att hitta en bra brynform, för ni har väl inte missat Anastasias brynmallar?

Beauty Bar – Vilket härligt initiativ. En kreativ härlig mötesplats för inspiration, nätverkande och för att träffa vänner och bekanta. En bättre fredag för mig som frilansar. 

Presskontakterna

Anastasia Beverly Hills Tove castor

Anastasia Beverly Hills Tove castor

Anastasia Beverly Hills Tove castor

 

Ögonskuggspalette med perfekta nyanser för mig som är brunett.

 

presskontakterna tove castor malin tilja

 

Malin Tilja, Carina Nilsson och Jag passar på att skåla för att det är fredag.

 

Anastasia Beverly Hills Tove castor

 

Contourpalette.

 

Anastasia Beverly Hills Tove castor

 

Concealerpenna med highlighter och cremeconcealers.

 

Anastasia Beverly Hills Tove castor

Anastasia Beverly Hills Tove castor

 

Slim High Arch är formen jag gillar allra bäst!

 

presskontakterna tove castor

 

Written By
More from Tove Castor

I WISH ALIX THE LABEL – 1 DECEMBER

  “Det var habegär vid första ögonkastet när jag såg Leopardsmokingen från Alix the Label....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *