FASHION - TOVE CASTOR

Chanel Fall15 & Den nya Chanel-jackan?

Jag vet att jag hintade om den nya Chaneljackan och det är inte den här kappan jag syftade på i rubriken men jag kunde inte hålla mig, jag kunde inte bärga mig utan var bara tvungen att visa kappan först. Damn vad snygg. Oversized, skräddad och nätt i ett. Ibland känner jag mig så stor i oversized kappor och undviker dem därför ganska ofta trots att jag tycker att det är toksnyggt. Den här fantastiska kappan från Chanel (som jag tyvärr inte ens kommer att ha råd att tänka på) lyckas förena ett petit intryck med en oversized känsla genom att vara nätt över axlarna men öka i omfång vid ärmen och under en skärning som närmast för tanken till empirklänningarna. Love it!

KIM_0445KIM_0083

Men här har vi vad som skulle kunna vara den nya Chanel-jackan för inte ens Karl Lagerfeld har kunnat värja sig för bomberjacks-modellen. Som en dräktjacka i bombermodell. Här ser vi hur sportinfluenserna till ock med kan leka lite med en klassisk Chaneldräkt. Det är intressant!

[ezcol_1half]KIM_0216[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]KIM_0416[/ezcol_1half_end][ezcol_1half]KIM_0258[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]KIM_0326[/ezcol_1half_end]

Kjolarna hade egentligen tre längder. Den något kortade dräktkjolen, den lite vidare madellen som slutade precis ovan knät och sedan såg vi en kavalkad av den här modellen (även vi som nättittade på avstånd), den som slutar där culotte-byxan skall sluta. Plagg som slutar ovan ankeln ger långa ben, ger skorna spelrum och visar lite hud. Check, check, check.

KIM_0519

Avslutningsvis – Chanels lilla svarta – LBD. Chanels klassiker som i år kanske är med klassisk än någonsin med sin vita lilla krage.

Och visst har ni tittat på skorna, håret och accessoarerna? Chanel har kedjorna som vi älskar, 90-tals hårbandet som jag nu längtar efter och små nätta nudeskor med svarta tår. Love it!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.