FASHION - TOVE CASTOR

Trender är inte rocket sience

Många trender går i cykler som tex att hängslen nu börjar synas frekvent och väcker streetstylefotografernas uppmärksamhet. Det är här man avslöjar sin rätta ålder för första gången jag fick cravings efter hängslen då kallade vi dem ”Mode-hängslen” och de skulle vara breda och svarta (ev röda). Jag och min bästis enades om att det var fult (jag hade cravings men vågade förstås inte efter som jag ”enats” om att det var fult). Min moster hade modebutik i stan och av henne fick jag ett par när jag fyllde år, inte H&M´s svarta utan några dyra, designade, rutiga… Jag älskade dem men vågade förstås aldrig ha dem på mig. Min kompis hon bröt vår ”pakt” och en dag dök hon bara upp i svarta, breda H&M-hängslen och då var loppet kört för mig, för nån ”hermis” det var jag inte men väldigt principfast tydligen. Tänk vad ängslig man kan vara för att göra fel och vad fel det blir när man inte bara gör. Jag tog min hängsel-revansch nån gång på gymnasiet och då åkte de rutiga på (sparades nämligen) och jag frågade ingen om det var ok. (Vår snygga lärarassistent i film han körde också på hängslen) Men vi ska inte tänka så eller känna att vi behöver fråga efter vad som är ok, ALLT är ok om det känns rätt för dig och härma på om du känner för det, vem bryr sig i långa loppet? Något helt nytt, det lär ingen av oss hitta på.

IMG_7812

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trender är inte rocket science, de återkommer nämligen och gör de inte det kan du skapa dem eller kalla det för din personliga stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.