MIN STIL - TOVE CASTOR

Dagens outfit – Half Nude

IMG_1191

T-shirt/Whyred, Byxa Was/Hope Sthlm, Sneakers Stan Smith/Adidas, Hörlurar/Happy Plugs, Glasögon Alexander McQueen/Synoptik

Äntligen. Jag har varit sugen på Nude så länge nu utan att göra något åt saken. Jag har också varit sugen på byxan från Hope ett tag nu utan att göra något åt saken. Jag har varit sugen på Stan Smith´s ett tag nu utan att göra något åt saken. No more, ibland är det inte tanken som räknas utan handling och den här veckan var jag en doer. Än så länge är jag halvnude men vänta bara, jag går snart all in. (Om någon vågar sig på att kalla färgen beige kommer mitt intresse att dö ut. Jag gillar nämligen inte beige men är för tillfället lite besatt av nude.)

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.