Designerväska från Marc by Marc

väska från marc by marc jacobs

 

Om jag hade haft 2″ över idag hade jag lagt dem på det här lilla kuvertet som egentligen är en liten crossbody väska från Marc by Marc Jacobs. Jag hade köpt den som kameraväska till min lilla Lumix. Den är precis så där lagom fyrkantig, stadig och snygg till min kamera. Tyvärr fanns det inte någon kameraväska till kameran när jag köpte den, såklart finns det små vadderade rackare som är mer av stilen “one size fits all” men det har jag inte lust att lägga pengarna på. Praktiska men fula. Helst hade jag velat ha en kameraformad väska i skinn, old style. Det hade jag velat ha!

 

kameraväska i skinn formpressad

Som ni förstår gick jag inte omkring med 2″ över så det blev såklart inte någon väska men visst var den söt!

.

Written By
More from Tove Castor

FRUKOSTMÖTE MED BUKVY 

Frukostmöte. Det ligger gott i munnen och är nog det mest mysiga...
Read More

2 Comments

    • Eftersom min lilla kamera ser så retro ut (fast är en komplett systemkamera) tänker jag att det är självklart med en snygg förpackning. Men kameran var så ny på marknaden när jag köpte min, det kanske kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *