Du frågar – jag tipsar!

Jag har valt att jobba på frilans för att jag älskar att variera min vardag. Varje vecka varvar jag stylinguppdrag med trendspaning, sociala medier, fotografering och bloggande. Jag går på många pressvisningar och har därmed bra koll på vad som kommer och vart.

Nu tänkte jag att jag måste hitta ett sätt att dela med mig – Ni frågar – Jag tipsar – Det kan gälla frågor om styling eller shopping. Vilken färg jag skulle valt, Vart hittar jag just den här grejen eller Vad ska jag välja för skor till den här klänningen?

Ställ era frågor i kommentarsfältet så svarar jag så gott jag kan – Fråga på!

11167667_10155516109940093_2272607297725291624_n

 

Ni kan också följa mig via Bloglovin (klicka på Illustrationen i högerfältet) Tove Castor – Finest eller på Instagram @tovecastor

Written By
More from Tove Castor Read More

3 Comments

  • Du har ju grym koll på kaftaner och nu är jag så sugen på Rodebjers variant Agave nut black till den stundande semestern. Men om jag inte vill knöla ner min fina Rodebjer i stråväskan bland solkrämsgegg och mosad frukt så önskar jag få tips på ett mindre “ömtåligt” alternativ att ha just på stranden! Man behöver liksom ha en för varje tillfälle känner jag 🙂

  • Pingback: Äkta vs Kopia |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *