BEAUTY - TOVE CASTOR

EVENT MED ANASTASIA BEVERLY HILLS PRO

presskontakterna beauty  

 

Igår var jag iväg på ett event för att titta lite närmare på Anastasia Beverly Hills Pro. Jag kan tänka mig att de flesta tänker Contouring när de hör Anastasia, Contouring och Bryn och det var nog också de första produkterna som de lanserade i Sverige tror jag. Proffsen däremot de har jobbat med Anastasia Pro ett bra tag och har väl passat på att köpa på sig när de varit ute och rest men No More. Nu finns alla härliga produkter på Kicks. Ett fåtal Kicksbutiker men såklart på Kicks online för allt och alla.

Jag passade på att prata skönhet, youtube och bloggidéer med Emma från Beyond Beauty och Ellinor på Beyou. Förutom all inspiration så är det himla härligt att träffa alla beautybloggare och skribenter. Alla är så trevliga! (…modefolket kan vara svårare om jag säger så…)

 

tove castor minipizza   I pro-serien finns fler nyanser, fler skuggor och fler av allt. Som refil och som paletter/refil-paletter. Ett helt spectra med lipgloss och läppstift varvar med brynbrodukter och eyeliners i allt från svart till guld och silver. Skuggorna framförallt fanns i hur många fina “smutsiga” nyanser som helst. Matta, skimmriga mm mm   anastasia beverly hills pro anastasia beverly hills pro   Primer – Kan vara skillnaden mellan en läppfärg som sitter hela dan eller en kvart. Just sayin´.   anastasia beverly hills pro   Metallic-hylsa= Läppstift, Svart hylsa= Lipgloss. jag fastnade för alla nyanser av nude och rött men sneglade lite på dem som hade inslag av lila. Men min gissning är att jag skulle bli väldigt blek de några av dem. anastasia beverly hills pro   Perfect Lips – jag älskar det! Även de söta…vi fick ett par smakprov med oss hem. produkter alltså, godiset var det någon annan som åt upp 😉   red lip candy Foto:en mix av mina egna och bilder från Presskontakterna Beauty    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *