MIN STIL - TOVE CASTOR

Förnuftets fiende och älskade DrMartins

Min klädkammare är 1. alldeles för liten 2. inte komplett 3. fylld med en massa ”fina kläder jag vill äga”

Ni kan inte ana hur många mönstrade och färggranna plagg jag har i min garderob som hänger där, bara hänger där och aldrig blir använda. Vi har planer på att bygga ut klädkammaren men i övrigt är jag bara i stort behov av att göra en rensning. Kanske dags för att sälja av en del plagg och investera i nya?

Som det är nu använder jag bara högst en tredjedel. Jag vet ju varför det är så, jag har så många plagg som jag ”vill äga” men som inte riktigt är min stil men jag vill jobba med dem, styla med dem och inspireras av dem och på den vägen är det. När jag säger att min garderob inte är komplett så är det faktiskt en underdrift. Jag har flera nästa likadana plagg och alla de ingår i den där tredjedelen jag använder, jag köper helt enkelt samma plagg om och om igen. Någon som känner igen sig? Det är svårt att leva som man lär, själv har jag en väldigt haltande basgarderob och en massa udda pjäser, habegäret måste vara förnuftets största fiende.

Jag tror att det kan vara dags för en Bloppis!

IMG_9486

Tröja/Obey, Kjol/Isabel Marant pour H&M, Jenas/Acne Studios, Ankelboots/Dr Martens, Scarves/Tygstycke i Minimarketprint

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.