LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HANAMI – NÄR KÖRSBÄRSBLOMMAN BLOMMAR

HANAMI - NÄR KÖRSBÄRSBLOMMAN BLOMMAR

 

När körsbärsblomman blommar är det dags att fira Hanami. Hanamifesten startar när blommorna slår ut och man ska fira varje dag som en ny början. Varje dag är flyktigt eftersom körsbärsblomman så snabbt blommar över så det gäller att ta tillvara på dem var enda en. Just nu är det ett skådespel i Kungsträdgården i Stockholm så se fram emot eller håll i hatten för en instagrambomb av små små rosa blommor. Hemma hos mig blommar mitt körsbärsträd något senare, jag misstänker att vi har en annan sort så vi får väl skjuta på vår Hanamifest. Den här Hanamifesten fick jag berättat för mig när jag träffade Rituals, de har nämligen nyanserat sin ritual Sakura lagom till blomningen och kommer vara på plats och fira Hanami tillsammans med Stockholm i Kungsträdgården på lördag. Jag skjuter nog till mitt firande tills  det blommar i min trädgård. D å är det dags att ta fram picknickfilten för firandet skall tydligen ske med en picknick under det rosa blomstertaket.

 

Sakuraserien, som är härligt rosa, skulle passa fint i mitt badrum. Vad är det med rosa? Jag bara älskar den färgen.

 

sakura rituals

rituals sakura

rituals sakura

sakura rituals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.