Har ni koll på Kollagen och Hyaluronsyra?

Jag tänkte berätta lite mer om produkterna som ni kan vinna i vår adventstävling.

Skynda långsamt men börja inte för sent kan vara en bra formel för att undvika ålderstecken. För ganska precis ett år sedan bjöd Yves Rocher in till presslunch för att berätta om sin nya hudvårdsprodukt, Sérum Végétal. Då var företagets utvecklingschef på plats för att guida oss genom processen som bryte ner och hur man kan bygga upp spänst och fasthet i hyn. Som ni vet fick jag tillfälle att prova alla produkterna och idag har Ni chansen att få göra det ni också. För den här veckan finns produkter får Yves Rochers Sérum Végétal i den goodiebag vi tävlar ut med sista tävlingsdag idag. Den innehåller Rengöringsprodukter, Dag- och Nattcreme och det oumbärliga Serumet i serien Wrinkles & Firmness. Tävlar gör ni här! – Innehåller i goodiebagen hittar Ni här!

Yves Rocher vet att optimal assimilation mellan växtextrakt och hud behövs för att skapa riktigt effektiva hudvårdsprodukter och menar att Levande känner igen levande, liv älskar liv och att huden känner igen ingredienser från växtriket. Assimilation innebär att huden låter en aktiv ingrediens gå in och påverka den med sina goda egenskaper. Den aktiva ingrediensen i Sérum Végétal kommer ifrån Life Plant (Isört) som växer i Afrikas sydliga ökenområden. Life Plant har visat sig vara oerhört anpassningsbar och klarar av att växa i stort sätt vart som helst. Yves Rocher har sina egna odlingar i Bretagne. För att öka produktionen av hudens byggstenar, Kollagenfibrer (binder ihop, ger styrka och fasthet till bindväven i vår kropp) och Hyaluronsyra (ger huden dess fasthet, förmåga att “studsa tillbaka” och hålla sin form) har de också tillsatt extrakt av akaciagummi. Kombinationen gör att huden återfår en fast- och spänstighet.

 

yves rocher hudvård life plant

 

 

Written By
More from Tove Castor

Mellomånad

Vabbuari säger vissa men det är ju inte den enda feber som...
Read More

1 Comment

  • underbar tävling och jag är givetvis med och tävlar om dessa underbara produkter. Är nu 40+ och behöver ta extra hand om min hy då den blir torr ibland. Vilka underbara produkter att få rå om sig själv med och återfukta hyn och få lyster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *